There was an error in this gadget

Wednesday, March 28, 2007

D . e . A . T . H .

tajuk macam gempak .. haks .... just nak kate .. im not dead .... and i can move on .. i can do well .. i can do my best .... the more insult they throw , the more tougher i am ...haks .... and one more thing for sure .. I dont care anymore ... lalala~ ..... life's like a wheel , sometimes we can be on the top of it , and sometimes we'll be at the bottom ... im ready to be at the bottom (im ready arent i??)... im fall with proud ..... im a Malaysian thoe ... the new breed of Malaysian ... haks .... like what i have said , the new breed ... ill be one ..... hey world , wait and see . i shall rise .... da~

Wednesday, March 07, 2007

jadual

dalam sminggu lepas , mmg kucar-kacir gle r jadual .. haha .. awa2 sem dulu , bujet nak jek g kelas sume ... tapi skang .. haram nak nmpk batnag idung kat kelas pagi-pagi .. twokkan .. haks .. bile ingat2 bali past pas borak ngan tableigh .. rase nye dah jumpe kot punce dier .. haha .. jadual aku dah khancur .. lalala~ .. so , skang cane kite nak settlekan mende nie?? .. adeh ..jom perah otak .. haha .. tapi seyes skang nie nak sanagat g mandi sungai .. tension weh .. jom mandi sungai ... best tuh .. at least tyme tu , ley lepaskkan sume tekanan kan?? .. haks .. final tinggal bape minggu jek agi .. bile nak berubah nie weh

m a t u r e d

haha .. kadang2 kan bile dok melangok sorang2 , teingat plak pe penah wat dulu .. start dari kenal dunie ni samapi la skang neh .. dah dekat 21 taon dah idop .. haks .. macam2 jadik.. macam2 peluang kite lepaskan camtu jek .... bile pk balik .. alangkah ruginye bile lepaskan ape yang terbaek depan kite .. haha .. childhood memories .. sonok bile pk balik .. n banding kan canekite handle masalah dulu , ngan care kite handle masalah skang .. mmg beze gle .. haks .. dulu , kalu tanak , mmg twos .. kate kan tanak .. tapi skang .. even to say a word .. kene pk banyak mende .. hmmm .. perasaan kite , perasaan orang len .. haha .. macam2 .. so , nak tanak , kene menjadik lagi matang .. tol tak?? .. haks . nak tanak gak , kite kene gak trime mase dah berubah .. haha .. time do change people .. the way we talk , the way we do things , the way how we resolve our problems .. we are getting more matured .. lalala~

Sunday, March 04, 2007

M U M B L E R

haha .... kadang-kadang kite ni rase diri kite ni perfect sangatkan .. kite boleh pandang rendah kat orang len .. walhal , bile fikir-fikir balik , kiter tau , orang tu lagi bagus dari kite .. ye ... ape kite nampak tu la ape yang kite pecaye ... tapi kite kena faham , orang yang kite nmpk tu bukan kite btol-btol kenal dier .. n sumpah kite tak boleh judge orang dengan ape yang kite nmpk je .. sbb tu la orang kate .. ape yang kite nmpk tu tak semuanye betul ... walaupon kite rase kite kenal orang tu , tapi pecaye la ..kite tak kenal die langsong sebenarnye .. haha .. manusie ngan perangai masing2 ... jom mumble