There was an error in this gadget

Monday, February 23, 2009

art in ME~photografy de pangkor~



gambar-gambar ini adalah cubaan pertama aku untuk berjinak-jinak dalam dunia fotografi, tidak malu untuk aku nyatakan, aku masih belajar dan aku untuk cubaan pertama ini, aku telah menggunakan camera milik kawan aku, terima kasih maz atas kesudian meminjamkan camera beliau, dan aku dengan senang hati menggunakan fungsi manual didalam semua karya aku ini. sila hayati dan perhati~


hasil-hasil selebihnya klik di sini

8 comments:

atique i am said...

OMG siyes cantik2 ok!

atique i am said...

Setelah tgk link yg diberikan aku dtg semule utk komen. Aku jrg puji ko ni silap2 xpenah kot. Tp ko punye gmbr mmg bes2 la. Hidden talent ko ialah amik gmbr huhu

akukurusselamanya said...

mekasih atique .. huhu .. aku akan lebih berusaha , mmg dari dulu lagi aku nak start buat photo blogging n skang baru la berani nak cube2 ... huhu .. thanx buddy , appreciate it .. huhu

afun said...

wow...
aku tak sangka en aizad hebat..
khhkh...

UnDeFiNeD Me~ said...

inner talent ni...
u go bro!!!

acumash_pingu said...

hey2!! ur welcomes budd!! anyways cantik gmbar2 tu!! weldone!! hihihi lain kali bleyh tangkap lgik hikhik;)

nadiafarah said...

ow..chantek2..aku minat gak tp xbpe nak pndai crik angle..lgpon xde la nk pkai SLR hahaha so pkai cam hp jela..aku rse ko de talent so asah lg Jon asah jgn tak asah..nnt letak la lg gmbr2 yg laen kay..

nizam said...

aku masih syg ko sebagai adik aku walaupun ko dah makin berani tunjuk bibik2 gay ko secara public....hahah...aku sentiasa support ko walau aper pun jalan yg ko pilih bro...hahaha